Thursday, 14 October 2010

entah kenapa,

orang dah berubah, i mean, nak berubah tu biarlah elok2 sket,
mungkin sebab perubahan cuaca n persekitaran,
dan mungkin jua disebabkan perubahan zaman.

yelah,
memang betullah orang akan berubah,
tapi drastik gila!!
asal??

sometimes.,
i do feel that i'm changing too,
jadi ebih senyap.. huh?? ;))
harapan je lah, hahha

tapi kan best klu cam dulu2
kurang pergaduhan n stress n maki hamun,
boring tau x!!

gaduh memanjang,
sangat membosankan dan x berapa nak matang,!

klu ader yang bersalah,
pohonlah kemaafan,
bagi mereka yang menjadi mangsa
ampunkanlah dengan hati yang terbuka

memang kiter kadang2 x puas hati ngan seseorang, tapi sampai bila??
forgive and forget, tapi mmg mustahil nak forgive n forget, yelah sebagai manusia biasa
susah gila! melainkan kita mmg terbuka hati nak maafkan, tau x sebab aper susah,
sebab kita x der kekuatan nak memaafkan orang.!!

anyway, aq pun cam tu gak. i take a very long time to forgive someone. sebab susah giler, yelah dah kiter asyik teringat ttg kesalahan orang tu, mmg susah lah. tapi lepas beberapa bulan, i can manage it. :) and i'm happy. heehee~~