Monday, 19 September 2011

courses

Now, nak citer plak course yang saya amek disini. 0k, 4 core nyer, ada 5 subjek yang total kepada unit ialah 13 unit. next, english. kena amek sbb dpt band 3 dalam muet, kalau x mmg naik next level la kan. mwahaha. ok ok, chill fil XD oh yea, since english tu more like persediaan jer, so xder unit lah kan. hmmm ;( now, next, KoK. saya amek SCuBA~ huhu. dulu kat matrikx, golf game org kaya. now, scuba lak, yelah kena bayar beb! so bayar lah. since amek KoK, dapat 1 unit extwa. xp pastu, saja gatal pi amek bahasa jepun. nah~ disitu kelihatan betapa gelojohnya saya. hihihi, jgn marah na~ ^v^ amek bahasa asing dapat lagi 2 unit. so totalnya ialah 16 unit~ rase2 boleh x saya nak carry all this loads?? Insya-Allah, I will try my best, to full fill my responsible as U-student. yeyeh~

till next time.

love, me me meow ^^v