Saturday, 17 September 2011

USm

pada 6 september 2011,, bermula kehidupan sebagai siswi USM KK, nibong tebal penang malaysia. :) rasa gembira ada, sedih pun ada, yelah jauh dari keluarga.. huhu. ok now, let me ceciter serba sedikit tentang kehidupan ku disini ok.

mula2 sekali, roomate..

ni lah my roomate. yang tuduh hijau tu sah2 la aq kan.. hahah
yang baju kuning tu Wawa,
yang tudung putih tu Aqilah si penjuru.

next,

perjalanan dari desasiwa ke pusat pengajian,
kena jalan kaki jer tau.. almost 1 km perjalanan ke Dewan Kuliah jer~
rasa cam xder penghujung jer kan.. ;0

next,

view from my room~~
dapat bilik paling atas, mmg penat lah hari2 nak merangkak naik hahah

next lagi,

xder paper lagi buat mase skang.

sini memang best lah, sbb ia mementingkan kelestarian hari esok. which means, in simple word, GO GREEN!!